Vrijheid: een belangrijke basis voor vitaliteit

Regelmatig hoor je mensen zeggen dat ze iets niet (meer) mogen eten of drinken. Ze volgen een (opgelegd) dieet of denken zo snel af te kunnen vallen. Maar wist je dat dit ‘niet meer mogen’ een beperking is van jouw vrijheid? En dat vrijheid een belangrijke basis voor vitaliteit is.

 

Hoe meer beperkingen je jezelf oplegt, hoe moeilijker het is om

vol te houden. En volhouden willen we toch allemaal?

 

Waarom zou je jezelf iets volledig (laten) verbieden? En mag je dat dan de rest van je leven niet meer? 

 

Zorg ervoor dat als je iets doet, het jouw eigen keuze is. En dat als je een keuze hebt gemaakt, je let op de beperkingen die je jezelf oplegt. Doe het op een manier die bij jou past. En niet iets wat toevallig voor iemand anders goed heeft gewerkt.

Contactgegevens

Inspired by Health

info@inspiredbyhealth.nl

06-14421644

 

KvK 68873018

 

Algemene voorwaarden