Set your goals

We hebben allemaal wel iets waar we aan willen werken. Een beter conditie, overzicht in je agenda, meer bewegen, verbeteren van de slaapkwaliteit, stoppen met roken..... 

 

Blijft het 'iets' waar je aan wil werken, of maak je er echt een doel van? En beschrijf je het dusdanig voor jezelf dat je weet wat je wil bereiken, hoe je dit gaat bereiken, wanneer je het daadwerkelijk bereikt hebt? En niet te vergeten of het een realistisch doel is. Wat levert het je op als je het bereikt hebt?

 

Het alleen in je hoofd hebben is niet voldoende. Schrijf het op, maak het zichtbaar voor jezelf en deel het (eventueel) met anderen. Het feit dat het jouw doel is, wil niet zeggen dat je het alleen moet doen. Schroom niet om hulp of ondersteuning te vragen.

 

Hou je je doel voor ogen, ook als de verleidingen daar zijn?

We hebben allemaal weleens een dag of periode dat het wat moeilijker gaat, dat je even de focus kwijt bent of de verleiding niet hebt kunnen weerstaan. No worries, laat je niet uit het veld slaan. Een stap terug wil niet zeggen dat je niet meer vooruit kunt. Kijk naar wat je al hebt bereikt, visualiseer het eindresultaat, adem diep, in blaas kort uit and go for it!

 

 

Contactgegevens

Inspired by Health

info@inspiredbyhealth.nl

06-14421644

 

KvK 68873018

 

Algemene voorwaarden